Fortuna Entertainment Group N.V. - NL0009604859

Árfolyam

108,40

válltozás0,40, 0,37%
mennyiség15698
Dátum2.8.2011 18:30

Rövid hírek/ Hot - line

Kommentárok

FORTUNA ENTERTAI

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Hospodářské výsledky za 4Q, resp. rok 2010 by společnost měla zveřejnit 1.3.2011.

Titul vstoupil na BCPP dne 22.10.2010, poté co došlo k realizaci IPO za cenu 4,30 EUR/akcii, resp. 105,52 Kč (majoritním akcionářem zůstala společnost Penta s podílem k 31.1.2011 cca 67,26 %).

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna jméno
Podoba CPzaknihovaný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]0,01 EUR
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi52 000 000
Měna obchodováníCZK
Dividenda

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruFortuna Entertainment Group N.V.
UliceStrawinskylaan 809, WTC T.A/L 8
PSČ1077XX
ObecAmsterdam
WWWwww.fortunagroup.eu

Předmět činnosti emitenta

Provozovatel kurzového sázení

SPAD
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
Indexek
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Futures az indexekre
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Komódok
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Figyelmeztetés: az adatok megkésettek)

Mai nap 22.1. 2018
New York 11:20
open 04:40
London 16:20
open 00:10
Frankfurt 17:20
open 00:10
Prága 17:20
closed 15:55
Moszkva 19:20
closed 12:40
Tokio 00:20
closed 08:40
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Keresés:  

Stockmarket Google Finance Market Watch