Erste Group Bank AG - AT0000652011

Course

847,30

Change5,00, 0,59%
Volume155889
Date2.8.2011 18:30

Hot-line

Comments

ERSTE GROUP BANK

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Hospodářské výsledky za 4Q, resp. rok 2010 by společnost měla zveřejnit 25.2.2011.

Valná hromada je plánována na 12.5.2011 (tzv. ex-date pro očekávanou dividendu na 17.5.).

Valná hromada společnosti v květnu 2010 schválila vyplacení dividendy ve výši 0,65 EUR/akcii. Rozhodné datum pro nárok bylo stanoveno na 14.5.2010, výplata pak na 19.5. (tzv. ex-date bylo 17.5.). 

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna majitele / doručitele
Podoba CPzaknihovaný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]0
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi377925086
Měna obchodováníCZK
Dividenda0,65 EUR

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruErste Group Bank AG
UliceGraben 21
PSČ1010
ObecVídeň
WWWwww.erstegroup.com
Pololetní zprávake stažení

Výroční zprávy

AR 2008 FULL EN.pdfke stažení
AR 2008 FULL DE.pdfke stažení
erbagx012010.pdfke stažení

Předmět činnosti emitenta

Bankovní služby

SPAD
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
Share indices
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Futures
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Commodities
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Warning: data delayed)

Date 22.1. 2018
New York 11:23
open 04:37
London 16:23
open 00:07
Frankfurt 17:23
open 00:07
Prague 17:23
closed 15:52
Moscow 19:23
closed 12:37
Tokio 00:23
closed 08:37
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Search:  

Stockmarket Google Finance Market Watch