Fortuna Entertainment Group N.V. - NL0009604859

курс

108,40

Смена0,40, 0,37%
объём15698
дата2.8.2011 18:30

Капитал Парнерс Лайнз

Комментарий

FORTUNA ENTERTAI

Aktuality (dividendy, kalendář hospodářských výsledků apod.)

Hospodářské výsledky za 4Q, resp. rok 2010 by společnost měla zveřejnit 1.3.2011.

Titul vstoupil na BCPP dne 22.10.2010, poté co došlo k realizaci IPO za cenu 4,30 EUR/akcii, resp. 105,52 Kč (majoritním akcionářem zůstala společnost Penta s podílem k 31.1.2011 cca 67,26 %).

Informace o emisi

Druh investičního nástrojeakcie
Forma CPna jméno
Podoba CPzaknihovaný CP
Jmenovitá hodnota CP [CZK]0,01 EUR
TrhHlavní trh
Obchodní skupina3
Počet kusů v emisi52 000 000
Měna obchodováníCZK
Dividenda

Informace o emitentovi

Emitent cenného papíruFortuna Entertainment Group N.V.
UliceStrawinskylaan 809, WTC T.A/L 8
PSČ1077XX
ObecAmsterdam
WWWwww.fortunagroup.eu

Předmět činnosti emitenta

Provozovatel kurzového sázení

Чешские акции
AAA26,191,91%
CETV349,00-3,00%
ČEZ890,001,37%
ECM49,102,19%
ERSTE847,300,59%
FORTUNA108,400,37%
KITD187,00-0,27%
KB4 200,000,48%
NWR277,003,55%
ORCO213,001,43%
PEGAS445,00-0,34%
P.MORRIS9 110,00-11,38%
O2416,801,66%
UNIPETROL185,70-0,70%
VIG970,00-0,41%
индексы
PX1 241,900,76%
DAX7 254,633,06%
FTSE 1006 028,112,23%
CAC 404 006,652,51%
ATX2 845,941,88%
DJES 502 614,471,71%
BUX23 995,201,67%
WIG 202 930,291,46%
Russian dep.1 748,321,06%
DJI12 455,621,54%
Nasdaq2 801,082,04%
SP5001 331,541,44%
Nikkei 2259 606,821,76%
Фьючерсы на индексы
DJES 50 Fut.2 798,210,47%
DJI Fut.11 910,401,14%
Nasdaq Fut.2 242,960,65%
SP500 Fut.1 273,801,20%
Kommodity
Crude Oil109,821,42%
Brent122,641,08%
Gold1 503,990,51%
Cooper428,501,42%
Silver44,922,16%
Coal128,96-0,35%
Forex
EUR/USD1,45241,32%
EUR/GBP0,88520,75%
EUR/CHF1,29400,32%
EUR/PLN3,9641-0,08%
EUR/HUF264,3300-0,64%
EUR/RUB40,77820,59%
EUR/CZK24,19400,11%
PLN/CZK6,10340,17%
HUF/CZK9,15430,73%
RUB/CZK0,5935-0,32%
GBP/CZK27,3310-0,64%
USD/CZK16,6569-1,22%
USD/CHF0,8910-0,98%
USD/JPY82,3500-0,29%
USD/PLN2,7290-1,39%
USD/RUB28,0779-0,82%
USD/GBP0,6094-0,57%

Updated 20.4.2011 16:26

(Данные замедленные)

Cегодня 22.1. 2018
Нью-Йорк 11:21
open 04:39
Лондон 16:21
open 00:09
Прага 17:21
open 00:09
Прага 17:21
closed 15:54
Москва 19:21
closed 12:39
Токио 00:21
closed 08:39
cz ru hu pl ro si bg en
CAPITAL PARTNERS a.s. E-mail CAPITAL PARTNERS a.s.

Поиск:  

Stockmarket Google Finance Market Watch